Doe het met video

Video is de beste communicatie, van non-profit tot multinationals.
Creatieve videoproducties hoeven helemaal niet duur te zijn.  

video laten maken

 

Bedrijfsfilm

Met een boeiende film of videoreportage wordt jouw bedrijf positief in de kijker gezet.
Vanuit een inhoudelijk verhaal wordt een video gemaakt, waarbij de expertise en vakmanschap van jouw bedrijf als hefboom wordt gebruikt om nieuwe klanten aan te werven.

 

Promotie

Laat jullie bedrijf opvallen door een creatieve promotiespot; in enkele seconden komt de boodschap helder over.  Ons doel: samen streven naar de perfecte reclamespot voor jullie bedrijf.  Op sociale media en websites trekt video veel meer aandacht dan geschreven tekst.

video laten maken

 

Productpresentatie

Met trots kan je jullie nieuwste product tonen en via video de essentie van de achterliggende gedachte weergeven.  Deze presentatie neemt jouw potentiële klant mee in een verhaal in plaats van deze te vervelen met een opsomming aan droge feiten.

 

Review

Niets overtuigt meer dan de persoonlijke ervaring. De beleving staat centraal.  De klant beaamt of jouw product of dienst voldoet aan hun behoefte.  Zo maken we ambassadeurs; tevreden klanten die jouw bedrijf aan de wereld aanbevelen. Wij produceren boeiende videoreeksen en reportages die jouw online communicatie boosten.

video laten maken

 

Nieuwe medewerker

Gebruik dan een videovacature: sollicitanten zien onmiddellijk hoe de firma eruitziet en nemen kennis van de gang van zaken.  79% van de werkzoekenden speurt via sociale media naar de ideale job en platformen zoals linkedIn, instagram en facebook zijn de visvijvers bij uitstek.  Een videovacature brengt emotie over en nieuw talent krijgt meteen feeling met het bedrijf.

 

Instructievideo

Een instructievideo geeft een duidelijke weergave van informatie.  De combinatie van een mondelinge uitleg met visuele ondersteuning, illustraties en de nodige detailbeelden maken videohandleidingen zeer effectief.  Een positief gevolg van het gebruik van deze video is een vermindering van veelvuldige telefoontjes naar uw helpdesk.

video laten maken

 

Aftermovie

Aftermovies worden vlot gedeeld op alle platformen.  Dit is dé manier als promotiematerieel voor een volgend evenement.  Enerzijds kunnen de bezoekers het evenement herbeleven, anderzijds kan deze video als marketingmiddel gebruikt worden om nieuwe leden enthousiast te maken om bij de volgende gebeurtenis zeker aanwezig te zijn.

 

Animatie

Afhankelijk van het project is deze video soms te prefereren boven een gewone video om complexe processen of een moeilijke uitleg weer te geven.  Eén ding is zeker: animatie werkt.  Wij helpen je met de juiste keuzes maken, zodat je de animaties plaatst daar waar ze een meerwaarde kunnen zijn.

video laten maken

 

Cameraman

Wanneer je het perfecte evenement hebt voorbereid, wil je dit toch ook vastleggen?  Stefaan, onze cameraman, voorziet de perfecte herinnering. Hij beschikt over de nodige ervaring, van festivals tot huwelijksfeesten.  Creatieve videoproducties hoeven helemaal niet duur te zijn.  Samen met jullie zoeken we naar de juiste insteek voor de communicatie.

CONTACTFORMULIER


 

Hoe kunnen wij u helpen?

  • Ik heb een ingenieus idee en wil dit samen met jullie in de praktijk omzetten.
  • Ik wil graag een brainstormsessie met BLPro houden over mijn nieuwe productie
  • Ik ben op zoek naar een betrouwbare partner voor een samenwerking op lange termijn.
  • Ik heb dorst en wil graag een kopje koffie drinken met BLPro.

Aarzel dan niet en neem snel contact op met ons.